Over mij

Wie ben ik?

Elke van de Ven makelaarsassistentMijn naam is Elke van de Ven, 25 jaar oud en woonachtig te Haaren. In de zomer van 2016 ontstond het idee om een eigen bedrijfje te beginnen in ondersteunende werkzaamheden voor makelaarskantoren. Ik ben onderscheidend van de traditionele assistent makelaar die bij u op kantoor zit. Mijn kantoor is volledig gericht op het nieuwe werken.

De opleiding tot assistent makelaar bij SVM NIVO en NVM SOM heb ik afgerond in 2014. Drie jaar lang heb ik gewerkt in de makelaardij, totdat ik besloot om weer te gaan studeren. Op dit moment volg ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij aan Fontys Hogeschool te Eindhoven. Daarnaast help ik graag andere makelaars bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Dus mist u net die ene helpende hand bij uw kantoor, maar wilt of kunt u niemand in dienst nemen? Dan bied ik de ideale oplossing. U kunt bij mij terecht voor alle binnendienstwerkzaamheden die bij uw kantoor blijven liggen. Voor het uitwerken van een brochure of van een taxatierapport draai ik mijn hand niet om.

Heeft u behoefte aan een helpende hand? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen kunnen bespreken met welke diensten ik uw makelaarskantoor kan helpen.